Astrid Barth & Torsten Hackländer: Dream Team på jordomrejse

Astrid Barth & Torsten Hackländer: Dream Team på jordomrejse

Én lang rejse om måneden er selv ikke for Astrid Barth og Torsten Hackländer en mulighed. Derfor har ægteparret fra Dortmund snydt lidt: Thüringen i januar, Brasilien og Amazonas i februar, Caribien i marts, London i april, dernæst Madeira og Tenerife… Det er alle destinationer, som de har besøgt - dog inden for en hel del år. ”Vi havde lyst til at lave en helt særlig CEWE FOTOBOG”, fastslår Astrid Barth. ”Én som viser, at alle årets måneder er perfekte rejsemåneder.” Sådan opstod ideen til at lave en CEWE FOTOBOG, som skal udformes anderledes end en ”normal” CEWE FOTOBOG, som almindeligvis udelukkende fortæller om én enkelt rejse.

Parret fra Dortmund ler sig gennem livet
Tilsammen udgør Astrid og Torsten et dreamteam: De er livsglade, humørfyldte og har altid mod på nye opdagelser – og er lige så forelskede som for 25 år siden. ”At rejse og møde nye mennesker og kulturer er simpelthen livet for os,” fortæller Torsten Hackländer. De er ude at rejse tre-fire gange om året – helst med krydstogtskib. I de mellemliggende perioder tager de på talrige weekendture. Det er i tidens løb blevet til mere end 20 CEWE FOTOBØGER, og derfor er det ikke så mærkeligt, at de to bankansatte går temmelig professionelt til værks, når de laver deres CEWE FOTOBØGER. De tager begge to billeder - han skriver og hun står for udformningen af bogen. Og hver gang der er produceret en ny fotobog, bliver vennerne inviteret på fælles opdagelser.


To minutters livsglæde
Astrid Barth og Torsten Hackländer taler hurtigt og griner meget – især når det drejer sig om deres passion for rejser og CEWE FOTOBØGER.

Her kan du lade dig inspirere af deres opdagelses- og livslyst.

Gør som Astrid og Torsten, og forevig dine bedste oplevelser i en personlig CEWE FOTOBOG.
Design her >>Astrid Barth og Torsten Hackländer
Astrid Barth og Torsten Hackländer er et behageligt bekendtskab. Man undrer sig ikke over, at de to humørbomber sjældent er alene. De er gæstfrie og meget åbne.

Astrid Barth, 45
En næsten overvældende munterhed er om noget kendetegnet ved Astrid Barth. ”Livet er vidunderligt! Jeg har simpelthen bare let ved at blive glad og er alt andet end genert”, konstaterer hun. Det er unægteligt en fordel, når man er ude at rejse.

Astrids interesser: Rejser, fotografering, pardans, læsning, at nyde livet.
”Jeg har lyst til at opleve hele verdens skønhed! En CEWE FOTOBOG er for mig den perfekte måde at vise mine oplevelser frem bagefter - uanset om det sker lynhurtigt på kontoret - eller i ro og mag derhjemme - så skal det være i trykt form. Og det kan betale sig! Mine venner går allerede og venter på den næste fotobog.”

Torsten Hackländer, 45
Torsten Hackländer er altid i bevægelse, og det med en positiv indstilling og et humør, som er meget smittende. ”Vi har det altid sjovt”, fortæller han. ”Derfor har vores venner også altid lyst til at rejse med os.”

Torstens interesser: Rejser, fotografering, læsning, at skrive, høre musik, koncerter og fodbold.
”Jeg synes, det er fedt at fortælle historier. Jeg skriver altid dagbog, når jeg er ude at rejse - og i kombination med vores billeder gør teksten sig bedst i en CEWE FOTOBOG. Jeg kan altid tage den ned fra reolen og kigge i den sammen med andre. Der kan fjernsynet eller computeren ikke være med. Det synes jeg bliver for upersonligt.”