Lis Dalsmark: Moden, hjertevarm kvinde med flair for IT

Lis Dalsmark: Moden, hjertevarm kvinde med flair for IT

Der er ikke noget hyggeligere end at komme hjem til ens (bedste-)forældre… at få noget godt at spise, sludre og kigge på billeder af alt lige fra børnenes første skridt, til familieferier og fødselsdage. Selvom Lis Dalsmark er en travl dame, som altid har mange jern i ilden, så er der i hendes verden ikke noget bedre end at få besøg af familie og venner. Besøgene giver bl.a. mulighed for at sidde sammen og genopleve fælles oplevelser, som er foreviget i en eller flere af Lis’ mange CEWE FOTOBØGER. Lis foretrækker i høj grad fotobøger i stedet for at skulle have alle samlet foran computeren.

Lis elsker at give CEWE FOTOBØGER i gave til familie, venner og bekendte. Det er både blevet til fotobøger til børnebørnene med billeder fra den dag, de blev født, til den dag, de blev konfirmeret – og selvfølgelig også en separat bog med fotos fra selve konfirmationsdagen. Lis’ datter har også modtaget en bog med billeder fra sit kobberbryllup. Også Lis’ mand John er lykkelig hver gang, han får en CEWE FOTOBOG i gave.
En gave bliver heller ikke mere personlig end en fotobog. Det er en vidunderlig gave til ham eller hende, der allerede har alt, eller som Lis humoristisk konstaterer (om sin mand): ”Sådan nogen ældre mænd, de kan jo ikke altid finde på, hvad de ønsker sig, så får han lige så’en en fotobog.”


Glæden ved at give en CEWE FOTOBOG i gave
Der er ikke noget bedre end at se glæden hos en af vores kære over at modtage en gave, der er brugt tid på at lave specifikt til ham eller hende. En CEWE FOTOBOG giver dig muligheden for at bringe et stort smil frem på din familie og venners læber.

Her fortæller Lis om alle de forskellige anledninger, hvor hun giver CEWE FOTOBØGER til dem, der står hende nær.

Gør ligesom Lis, forevig nogle af dine bedste oplevelser i en CEWE FOTOBOG. Behold den selv eller giv den til en, du har kær.
Design her >>Lis Dalsmark, 65
Rollespil, konfirmationer, kobberbryllupper, runde fødselsdage, udflugter med veninderne. Lis elsker at tage mange billeder, når hun ude med familie og venner – og det er hun tit. Ligeså meget som hun elsker at tage billeder, ligeså meget elsker hun at samle dem i en CEWE FOTOBOG. At se familie og venners glæde over at få en fotobog er noget af det bedste, Lis ved.

Info
Lis lavede sin første fotobog i år 2012 med temaet Johns 60 års dag. Det er næsten ikke til at tælle, hvor mange CEWE FOTOBØGER, det er blevet til i løbet af årene. Lis elsker at tage billeder, når hun er ude at fejre familie og venner og selvfølgelig også, når hun er til middelalderdage på Voergård. Lis samler alle fotos i en CEWE FOTOBOG, som hun gerne giver til sine kære i gave.

Lis er 65 år gammel, er pensioneret og bor sammen med John i Nibe.

Hobbies: IT, at lave CEWE FOTOBØGER, rollespil og lokalhistorie.

Lis sætter pris på naturen, ro og fred.