Om os > Bæredygtighed > Bæredygtig produktion
FSC
Miljøet forpligter: Energimanagement og FSC®-certificering.
Alle energiledelsessystemer på de tyske driftssteder opfylder kravene i henhold til DIN EN ISO 50001. I overensstemmelse med disse principper forpligter vi os til kontinuerligt at forbedre den energimæssige ydeevne og støtte denne proces ved at være opmærksom på energianvendelsen, energiforbruget og energieffektiviteten ved køb af produkter og serviceydelser samt ved anvendelsen af maskiner, redskaber og anlæg. Retslige krav og egne mål, der er mere vidtrækkende, danner rammen for vores energipolitik. Herved presser vi også udviklingen af klimabeskyttelse aktivt fremad.

Udvælgelsen af alle anvendte materialer foregår målrettet og ud fra et bæredygtigt, økologisk perspektiv.

Siden 2013 har vi været FSC®-certificerede. FSC® er en international, velgørende organisation, hvis mål er at bevare skovene. FSC®s forskrifter kræver, at hele kæden fra forarbejdning til distribution, fra skoven til grossisten, skal være certificeret fra ende til anden. Ved køb af produkter, der er FSC®-certificeret, kan du eller din virksomhed direkte bidrage til forbedringen af skovene. Denne certificering udgør derfor et vigtigt element i vores produktion, fordi fokus er på bæredygtighed. Dertil kommer også, at vi håndterer vores naturlige ressourcer med stort ansvar og hele tiden reducerer energiforbruget på vores driftssteder.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.