CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Få 20% i bonus på alle fotoprodukter og Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
44 22 01 90

Et helt års glæde i billeder!

Brug dine billeder fra året der gik i en fotokalender til 2024

Til produktoversigt

Vores fotokalendere

Sammensæt en helt unik kalender med dine egne billeder - enten til dig selv eller som en personlig gave

Hvor vil du bestille din fotokalender?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE Fotoprogram

  • Alle funktioner og designmuligheder
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Vælg mellem alle vores designs og tilpas evt. farver
Vi anbefaler

CEWE-app

  • Let adgang til mobilbilleder
  • Bestil nemt og hurtigt, når og hvor du vil
  • Vælg mellem vores mest populære formater

Design fotokalender online

  • Find din favorit blandt alle vores kalendere
  • Mulighed for at tilvælge træliste og gaveindpakning
  • Arbejd på din fotokalender fra forskellige enheder

Alt om vores papirtyper

Vælg mellem syv papirtyper i højeste kvalitet.
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Digitaltryk standard (100% genanvendt papir) Genanvendt og hvidt

Det hvide 100% genanvendte papir har en tykkelse på 250g/m² med en silkemat overflade. Det fremhæver dine motiver med naturlige farver og afbalancerede kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Lav selv kalender 2021/2022 og få Coop-bonus

12 billeder er alt, du skal bruge til den perfekte gave – nemt og hurtigt. Forær ét års glæde i fotos.

Lav en flot billedkalender med alle dine bedste pletskud! Det er en god, kreativ måde at få brugt nogle af dine mange billeder på, og en kalender skal du jo have under alle omstændigheder.

Så hvorfor så ikke slå 2 fluer med ét smæk og få det perfekte og flotteste overblik med en stor fotokalender, hvor du får Coop-medlemsbonus oveni.

Du kan for øvrigt sagtens lave en kalender 2021/2022 nu, for du bestemmer selv, hvilken måned din kalender skal starte med. Derfor kan du lave kalendere med dine flotte billeder når som helst på året, du har brug for det. Billedkalenderen er det også en perfekt gaveidé til bedsteforældrene eller til en anden, du holder af.

En funktionel bord - eller vægkalender med nye, flotte billeder hver måned skal nok falde i god jord.

Billedkalender – hvad kan du bruge den til?

Du kan lave CEWE billedkalendere og få Coop-medlemsbonus her. Billedkalenderne findes i mange størrelser og formater og i mange forskellige designs. Dermed er der med garanti også én, der passer til det, du har behov for.

En af vores mest populære kalendere er en vægkalender. Her kan hele familien orientere sig, og den information, kalenderen indeholder, er altid tilgængelig, idet kalenderen hænger frit fremme altid.

De faste aftaler og vigtige datoer kan du skrive i, når du designer din lav selv kalender i vores fotoprogram, og hvis du vælger at lave en variant med plads til at skrive flere ting i kalenderen efterhånden som de dukker op, har du altid det store, forkromede overblik i en opdateret version.

Lav store kalendere, små kalendere, spiralkalendere mv.

Fotokalenderne findes i mange størrelser og formater, lige fra en lille fiks én til at tage med i tasken til en stor kalender til at hænge på væggen. Du får Coop-medlemsbonus for de store kalendere, de små og alle midt imellem.

Lav din store kalender eller din spiralkalender ved at designe den i vores gratis fotoprogram og trække de billeder ind, du vil have med i kalenderen. I softwaren finder du forskellige designskabeloner, og du kan også vælge at designe hele kalenderen selv. Tjek det hele igennem i preview’en og klik bestil.

Det hele laves online og du kan vælge mellem forskellige leveringsformer.

Lav en billedkalender og få Coop-medlemsbonus

Du får altid mindst 10 % i medlemsbonus fra Coop, når du laver fotokalendere hos CEWE. Desuden får du ofte tilbud om billigere billedkalendere, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Her vil vi sende dig information om kampagner og tilbud i form af bonus, så hold øje med din inbox.

God fornøjelse!