Kundeservice
Kontakt kundeservice:
44 22 01 90

DATAPOLITIK

 

Indledning

 

Hos   Coop og CEWE Danmark ApS bliver dit privatliv respekteret. Alt indsamlet data bliver brugt til at forbedre vores tjenester. Databeskyttelse og datasikkerhed for vores kunder og brugere har en høj prioritet for os. Beskyttelsen af dine personlige data er derfor et særligt anliggende under hele forretningsprocessen.

Denne databeskyttelsespolitik forklarer, hvilke informationer der bliver indsamlet i forbindelse med brug af denne webside og ved brug af CEWEs online fotoservices.

Coop og CEWE Danmark respekterer beskyttelsen af dine personlige oplysninger. Vi prioriterer beskyttelse af og sikkerhed omkring vores kunders og brugeres personlige oplysninger meget højt. Denne databeskyttelsespolitik beskriver, hvilke oplysninger der gemmes, når du har besøgt vores webside, og hvordan disse oplysninger anvendes. Denne politik omfatter ikke tredjemandswebsider, som linker til vores webside eller som vi linker til fra vores webside.

Denne politik dækker alle digitale kanaler, som den dataansvarlige har med databehandleren herunder websiden, apps mv.

Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning på området. Dette er for EU/EØS området ”Forordning 2016/679” / Persondataforordningen.

 

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger defineres som værende en information, der kan bruges til at identificere en bestemt fysisk person. Dette kunne f.eks. være navn, telefonnummer, e-mail adresse, adresse, IP adresse osv. Behandling af personoplysninger er alle former for elektronisk interaktion, der er med disse oplysninger såsom deling, opbevaring, strukturering, behandling mv.

 

Indsamling og behandling af oplysninger

Når du besøger websiden, gemmer webserveren midlertidige data, dvs. din IP-adresse, information om hvilke af vores websider, du har besøgt, samt dato og klokkeslæt for dit besøg. Disse data slettes, når du forlader websiden.

Derudover gemmes personlige oplysninger kun i de tilfælde, hvor du frivilligt har angivet disse, f.eks. i forbindelse med registrering, køb og behandling af din ordre, markedsundersøgelser, konkurrencer eller online ansøgninger.

Serveren modtager og registrerer automatisk oplysninger fra din browser, herunder bl.a. cookies. For yderligere information omkring vores brug af cookies, henvises du til vores cookiepolitik her: www.coop.dk

De indsamlede personoplysninger i forbindelse med ordreprocessen er dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse samt billeddata.

Hvis du kontakter kundeservice, vil dine personoplysninger omkring ordren blive behandlet.

 

Formål og brug af oplysninger

Dine oplysninger og data anvendes i henhold til persondatalovgivningen kun til det formål, som de er indsamlet til herunder behandling af din ordre. Kun i de tilfælde, hvor du forinden har indvilliget heri, anvender vi også disse oplysninger til produktundersøgelser og marketingformål.

Dine personoplysninger indsamles til følgende formål:

·         For at kunne producere og levere din ordre

·         For at kunne kommunikere med dig i forbindelse med din eventuelle bestilling

·         For at administrere kundetilfredshedsundersøgelser og konkurrencer

·         For at anonymt analysere brugen af websiden og andre tjenester.

Videregivelse af personlige oplysninger til statslige myndigheder sker kun i tilfælde, hvor lovgivningen kræver dette. Videregivelse til anden treddjepart vil ikke ske uden dit udtrykkelige samtykke.

Coop og CEWE tilstræber til enhver tid at beskytte dine persondata og behandle disse i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Såfremt indsamling og behandling er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dette tilbage. Dette berører ikke lovligheden af den behandling, der er sket inden en eventuel tilbagetrækning af dit samtykke.

 

Retsgrundlaget for behandlingen

Når dine personoplysninger behandles i forbindelse med en ordre, sker dette som i at opfylde en aftale, du har indgået.

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, sker behandlingen på baggrund af dit samtykke.

Dine personoplysninger kan desuden behandles, hvis der er en legitim interesse til dette. Dette er f.eks. til forbedring af websiden og købsprocessen.

 

Videregivelse af dine personlige oplysninger herunder brug af underdatabehandlere.

For at kunne levere de aftalte ydelser bliver dine personoplysninger videregivet af den dataansvarlige til følgende samarbejdspartner:

 

CEWE Danmark ApS

Søren Frichs Vej 38 K

8230 Åbyhøj

Danmark

CVR nr.: 33808518

 

CEWE Stiftung & Co. KGaA

Meerweg 30 - 32

D - 26133 Oldenburg

Deutschland

CVR HRB3519 Oldenburg

De personoplysninger, som er påkrævet for at din ordre kan produceres, vil derudover blive videregivet til det relevante produktionsselskab i CEWE koncernen.

Dine personoplysninger vil desuden blive videregivet til relevante samarbejdspartnere, som forestår fragten af din ordre.

Dette er nødvendigt for at opfylde aftalen. Der kan desuden gøres brug af andre underdatabehandlere i forbindelse med produktionen af din ordre og efterfølgende opfølgning herunder brugertilfredsundersøgelser.

 

Vidregivelse af data via internettet

Personfølsomdata data som navn, telefonnummer, login, passwords, e-mail, kreditkortoplysninger og adresse bliver udelukkende sendt krypteret (HTTPS/SSL) og gemt på sikkerhedsservere. Den elektroniske betaling bliver afviklet gennem Computop.

 

Anonymiserede brugerdata

På denne webside benyttes webanalyse-teknologi. Adobe Systems Inc. (http://adobe.com), Google Inc. (webanalyse teknologi: Google Remarketing), samt Refined Laps GmbH ( https://www.refinedlabs.com). Det er data til brug i marketing og for optimering, som opsamles og gemmes til at lave pseudo brugerprofiles. Brugerprofilerne bruges til at analysere brugeradfærd og til at forbedre og optimere

brugeroplevelsen. Til dette formål kan cookies indsættes: Cookies er tekstdata, som gemmes på brugeres computer, og som gør genkendelse af et nyt besøg på websiden muligt. Disse data bliver opsamlet uden samtykke, da de ikke er personfølsomme data. Cookiedata anvendes til at forbedre vores produkter, til viden om kundepræferencer, forbedre konverteringen på vores webside og foretage målrettet markedsføring. De specifikke cookies er listet og beskrevet på vores webside.

Du kan finde yderligere information her:

 

Google Inc.:

http://www.google.com/intl/dk/policies/privacy/partners

Refined Labs GmbH.:

https://www.refinedlabs.com/datenschutz-fta

Du kan deaktivere opsamling og lagring af cookie-information til webanalyse med fremtidig virkning ved at klikke på dette link http://cewecolor.d3.sc.omtrdc.net/optout.html?locale=da_DK

Deaktivering Adobe Analytics https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Deaktivere Google Remarketing  https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=da

Deaktivering Refined ads – under cookies kan du vælge knappen ”Cookie Opt-Out aktivering”  for at stoppe opsamling.

Facebook Pixel

Vi anvender Facebook trackingpixel (Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (i det følgende: Facebook)), til statistiske formål. Ved hjælp af en cookie kan vi bedre forstå din brugeradfærd, efter at du er blevet omdirigeret til vores hjemmeside ved at klikke på en Facebook-annonce.

De indsamlede data er anonyme og vi kan dermed ikke drager konklusioner om din person. Dataene gemmes af Facebook og behandles således, at en forbindelse til din brugerprofil på Facebook er mulig og Facebook dataene anvendes i henhold til Facebooks privatlivspolitk (https: www.facebook.com/about/privacy).

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod brugen af ​​ Facebook trackingpixel, kan du gøre det på:

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

 

 

Modsigelse: Facebook opt-out / deaktivering: http://www.aboutads.info/choices

 

 

Ændring, sletning eller indsigt i dine personoplysninger

Du kan til enhver tid anmode Coop eller CEWE om at oplyse, hvilke specifikke oplysninger, vi har registreret om dig, og til hvilket formål oplysningerne er blevet anvendt. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og behandlingen af dine personlige oplysninger eller at få disse slettet eller berigtiget, såfremt dette måtte være nødvendigt.

Henvendelser bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.

Personoplysninger, som ikke kan relateres til en ordre - herunder din e-mail adresse, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev - bliver først slettet eller ændret, når du anmoder CEWE om at gøre dette.

I henhold til bogføringsloven er CEWE forpligtet til at opbevare visse af dine personoplysninger, herunder fakturaer, i minimum 5 år fra din seneste ordre.

De billeddata, som du uploader i forbindelse med dit køb hos sælger, bliver gemt af sælger i 30 dage. Du har til enhver tid mulighed for at logge ind og slette disse selv.

 

Såfremt du har bestilt og fået produceret et produkt af sælger, vil dine billeddata blive gemt i produktionen i 6 uger og derefter slettet.

 

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil din e-mail adresse blive slettet fra systemet, når du afmelder dig dette.

Du har altid mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. 

Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller på telefon +45 33 19 32 00.

 

Ændring af Persondatapolitikken

Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil den nye version af persondatapolitikken altid være tilgængelig på websiden.

 

Dataportabilitet

Du har ret til at få dine persondata udleveret i et læsbart format eller at få disse overført til en anden dataansvarlig. Henvendelser angående udlevering eller overførsel af dine persondata bedes rettet til databeskyttelsesrådgiveren.

 

Databekyttelsesrådgiver

Såfremt du har spørgsmål om hvordan dine data behandles, bedes du kontakte databeskyttelsesrådgiveren på: databeskyttelse@cewe.dk

 

CEWE Danmark ApS

Søren Frichs Vej 38K

DK-8230 Åbyhøj

Aarhus, den 01.09.2019