Kort og invitationer

Perfekt design til enhver anledning

Konfirmation

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 139,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 49,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 69,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Invitationer til fødselsdage og andre glædelige begivenheder


Skal du invitere til fødselsdag, bryllup, barnedåb eller noget helt fjerde, og vil du gerne lave dine egne kort? Så kigger du det helt rigtige sted! Coop invitationer er invitationer til fødselsdage og andre glædelige begivenheder, som du selv laver i vores gratis software og får dit eget billede trykt på.


Idéer til indbydelser: Lav dine egne kort


Har du selv idéer til indbydelser, kan du designe dem helt fra bunden. Hvis du derimod synes, det er lidt svært at komme på den perfekte idé til indbydelsen, kan du lave dit eget kort ud fra en af de mange skabeloner, du finder i softwaren. Der er både søde og nuttede indbydelser til børnefødselsdage og barnedåb, smukke og stilige til bryllupsinvitationer og indbydelser i grafisk og stringent design til dig, der gerne vil keep it simple. Du kan bruge det af dine egne billeder, du synes, passer bedst til lejligheden og til stilen på kortet. Hvis ikke du synes, du har et billede, der kan bruges, kan du bare tage et nyt. Prøv dig frem med billeder og design, det kan altid laves om, inden du trykker Bestil.


Lav selv fødselsdagskort til print eller lad Coop klare det!


Jo jo, vi kender det skam godt, det der med selv at lave fødselsdagskort til print. Meningen er, at du selv vil lave kortene og printe dem, men nogle gange går det godt, andre gange er fødselsdagsinvitationerne knap så vellykkede. Når du laver invitationer hos Coop, sørger vi for alt det tekniske, produktion og levering, du skal bare designe invitationen i softwaren og uploade det eller de billeder, der skal være på.

Vælg mellem forskellige typer og størrelser af kort og vælg mellem mange designskabeloner, farver, pynt osv. dernæst uploader du blot dit billede, vælger antal og udfylder kontaktoplysninger og leveringsmetode. Husk også at indtaste dit Coop medlemsnummer, så du får gavn af dine medlemsfordele.


Coop kort giver dig medlemsfordele, når du laver kort og invitationer


Hav dit Coop kort ved hånden, når du laver dine egne kort, så får du medlemsfordele i form af bonuspoint og til tider rabatter mv. så du kan få lidt billigere kort og invitationer. For at få besked om tilbud og rabatter samt gode ideer til indbydelser og inspiration til at lave andre af vores flotte fotoprodukter, bør du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret på de nyeste designtips og gode idéer samt kampagner mv.

God fornøjelse!