CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Få 15% i bonus på alle fotoprodukter og Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
44 22 01 90

Mobilcovers

Beskyt din smartphone med et cover, du har designet med dit eget billede!

Til produktoversigt

Et cover med dit eget billede

Vælg dit yndlingscover

Stilistiske mobilcovers med rem med et billede af dem du har kær

Find coveret, der passer til din model

Vælg din mobilproducent!

Praktisk og smart! Mobilcovers i mange materialer

Læs mere om forskellene på de forskellige typer af covers.

CEWE mobilcovers i alverdens flotte designs - med bonus til Coop-medlemmer

Og de er med garanti de flotteste covers, du kan finde, for du laver dem nemlig selv. Så bliver de præcis, som du gerne vil have dem. Du kan vælge mellem forskellige typer covers og forskellige materialer. Det er meget forskelligt, hvad man synes, er lækkert at holde ved, men det er vigtigt, at telefonen ligger godt i hånden. Både så det er behageligt, men også så telefonen ikke smutter ud af coveret. Her kan du få dine ønsker opfyldt om et lækkert og funktionelt cover og er du Coop-medlem, er der også bonus til dig på vores mobilcovers.

Sådan får du individuelle covers til både iPhone, Samsung og andre mærker

Mobilcovers laves med dit eget billede trykt på og i lækre materialer. Det kan for eksempel være silikonecovers, som du nok kender, men også træcovers eller lædercovers. Det giver lækre og individuelle covers til både iPhone, Samsung og mange andre mærker.

Individuelt iPhone cover

Når du nu har brugt penge på en lækker telefon, ville det da være lidt ærgerligt at smække et kedeligt cover på det. Tjek vores mobilcover side, hvor du finder covers til stort set alle mobiltelefoner. Du kan lave individuelle iPhone covers, som ingen andre har, idet du selv designer dem og får trykt dit eget billede derpå. Du kan selvfølgelig også lave personlige covers til andre telefoner, tag et kig på siden og se det store udvalg.

Individuelt Samsung cover

Ja selvfølgelig kan du også lave dit eget individuelle Samsung cover. Vi er ikke ens, og nogle sværger til iPhones, andre til Samsung og andre igen til Huawei osv. Hvad enten du skal lave individuelt cover til Samsung eller til iPhone eller til en tredje telefon, så er du endt det rigtige sted. Et fedt cover betyder bare noget, og du kan have dit yndlingsbillede lige ved hånden, når du laver covers med dine egne fotos på.

Lav også covers til andre mærker

Her kan du få mobilcovers til stort et alle mobiltelefoner. Tag et kig på vores mobilcover - side og indtast hvilen telefon, du har. Så dukker udvalget op, og du skal blot beslutte dig for, hvilken type cover, du vil have og uploade det billede, du vil have trykt derpå.

Mobilcovers med Coop-medlemsfordele: Få medlemsbonus med dit Coop-medlemskort

Du får selvfølgelig medlemsbonus hos Coop, når du laver CEWE fotoprodukter. Der er altid mindst 10 % rabat til Coop-medlemmer i form af bonus, og ofte har vi også andre kampagner og spændende nyheder – tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje.