Mobilcovers
Se vores store produktsortiment

Mobilcovers

Et helt nyt univers med covers til mere end 200 smartphones

Hard Cover

HARD COVER

Robust cover, der giver god beskyttelse til et utal af smartphone-modeller (blandt andet iPhone®, Samsung Galaxy®, HTC og mange, mange flere).
169,00 kr*
SILIKONE COVER

SILIKONE COVER

Fleksibelt cover med lang holdbarhed. Silikonen garanterer desuden at din telefon ligger endnu mere sikkert i hånden. Fås til mere end 200 smartphone-modeller.
169,00 kr*
Silikone slim cover

SILIKONE SLIM COVER

Personligt look, minimalistisk design, perfekt beskyttelse: vores silikone slim cover!
189,00 kr*
Smartphone luksus cover

SMARTPHONE LUKSUS COVER

Vores luksus smartphone cover beskytter din smartphone på en unik og stilfuld måde. Coveret er lavet, så det passer til flere smartphone-størrelser samtidig med, at kunststoffet sikrer, at din smartphone bliver holdt på plads i coveret.
fra 199,00 kr*
Lædercover

LÆDERCOVER

Beskyttende og enestående med fin struktur. Design dit individuelle smartphonecover, der består af læderfibre og fint uld, med et af dine yndlingsbilleder.
199,00 kr*
Træ slim cover

TRÆ SLIM COVER

Naturligt look til din smartphone! Dette særligt lette og robuste cover af træ beskytter din smartphone. Det er både praktisk og elegant på samme tid.
419,00 kr*
Tough cover

TOUGH COVER

Kombinerer det bedste fra vores luksuscover og silikonecover. Coveret giver optimal beskyttelse mod stød og ridser. Fås til udvalgte smartphone-modeller
249,00 kr*
Mobiletui

MOBILETUI

Mange layoutmuligheder og sikker beskyttelse til din smartphone!
199,00 kr*
Sideflip etui

SIDEFLIP ETUI

Få lavet et sideflip etui i kunstlæder med dit eget foto på. Etuiet har sideåbning med praktisk magnetlukning samt plads til kreditkort på indersiden. Fås til udvalgte smartphone-modeller
269,00 kr*

Mobilcovers hos Coop i alverdens flotte designs


Og de er med garanti de flotteste, du kan finde, for du laver dem nemlig selv. Så bliver de præcis, som du gerne vil have dem. Du kan vælge mellem forskellige typer covers og forskellige materialer. Det er meget forskelligt, hvad man synes, er lækkert at holde ved, men det er vigtigt, at telefonen ligger godt i hånden. Både så det er behageligt, men også så den ikke smutter ud af coveret.


Sådan får du individuelle covers til både iPhone, Samsung og andre mærker


Mobilcovers laves med dit eget billede trykt på og i lækre materialer. Det kan for eksempel være silikone, som du nok kender, men også træ eller læder. Det giver lækre og individuelle covers til både iPhone, Samsung og mange andre mærker.


Individuelt iPhone cover


Når du nu har brugt penge på en lækker telefon, ville det da være lidt ærgerligt at smække et kedeligt cover på det. Tjek Coops mobilcover side, hvor du finder covers til stort set alle mobiltelefoner. Du kan lave individuelle iPhone covers, som ingen andre har, idet du selv designer dem og får trykt dit eget billede derpå. Du kan selvfølgelig også lave personlige covers til andre telefoner, tag et kig på siden og se det store udvalg.


Individuelt Samsung cover


Ja selvfølgelig kan du også lave dit eget individuelle Samsung cover. Vi er ikke ens, og nogle sværger til iPhones, andre til Samsung og andre igen til Huawei osv. Hvad enten du skal lave individuelt cover til Samsung eller til iPhone eller til en tredje telefon, så er du endt det rigtige sted. Et fedt cover betyder bare noget, og du kan have dit yndlingsbillede lige ved hånden, når du laver covers med dine egne fotos på.


Lav også covers hos Coop til andre mærker


Her kan du få mobilcovers til stort et alle mobiltelefoner. Tag et kig på Coops mobilcover - side og indtast hvilen telefon, du har. Så dukker udvalget op, og du skal blot beslutte dig for, hvilken type cover, du vil have og uploade det billede, du vil have trykt derpå.


Mobilcovers hos Coop med medlemsfordele: Få medlemsbonus med dit Coopkort


Du får selvfølgelig medlemsrabat hos Coop, når du laver CEWE fotoprodukter. Der er altid mindst 10 % rabat til Coop medlemmer, og ofte har vi også andre rabatter og tilbud – tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje.