CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Få 20% i bonus på alle fotoprodukter og Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
44 22 01 90

CEWE VÆGBILLEDER CEWE VÆGBILLEDER

Fotoplakater og vægbilleder

Få dine bedste øjeblikke op på væggen!

Til produktoversigt

Store øjeblikke som vægbillede

Vælg mellem mange forskellige formater og spændende materialer

Giv dine vægge et moderne tvist

Særlige øjeblikke fortjener ekstra opmærksomhed. Brug dem på et personligt vægbillede

Overblik over vores vægophæng

Få dine billeder sikkert og stabilt op på væggen med vores ophængningssystemer
vægophæng dco skruesystem Vægophæng Dco skruesystem Skruesystem

Dit foto bliver fastgjort fra forsiden med fire synlige skruer. Afstanden til væggen er ca. 20 millimeter.

vægophæng dco klemsystem Vægophæng Dco klemsysten Kantbeslag

Dit foto bliver fastgjort ved hjælp af beslag på kanten af vægbilledet, så du ikke skal bore. Du vælger selv, hvor beslagene skal sidde. Motivet forbliver uberørt.

Vægophæng Dco skinnesystem Vægophæng Dco skinnesystem Aluminiumsskinner

Imponerende svæveeffekt: Med ca. ti millimeter til væggen får skinnesystemet på bagsiden af vægbilledet det til at se ud, som om dit foto svæver – ligesom på et galleri!

Hvor vil du lave dit vægbillede?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet
Vi anbefaler

Design online

 • Meget stort produktudvalg
 • Vælg mellem masser af designs og layouts
 • Arbejd på dit vægbillede fra forskellige enheder

CEWE-app

 • Let adgang til mobilbilleder
 • Bestil nemt og hurtigt
 • Design dit vægbillede når og hvor du vil

CEWE Fotoprogram

 • Alle funktioner og designmuligheder
 • Ideel til store formater, collager og rammer
 • Downloades gratis til Windows, Linux og Mac

Lav CEWE billeder til væggen med dine egne motiver og få Coop-medlemsbonus

Billeder på væggene er en stor del af vores boligindretning, og som Coop-medlem kan du lave CEWE vægbilleder med motiver, du selv har valgt, og få bonus. Lav billeder til væggen, for eksempel billeder på lærred, plakater og mange andre flotte vægdekorationer med dine egne billeder. Hent vores gratis fotoprogram, find dine bedste og flotteste billeder frem fra telefonen eller kameraets gemmer og så er du allerede klar. Lav selv fotocollager eller billeder trykt på træ eller glas og nyd dine egne smukke vægbilleder, som ingen andre har.

Lav selv plakater, billeder på lærred og mange andre spændende billeder til væggene-alle med Coop-bonus

Billederne til dine vægge kan du lave i vores gratis fotoprogram. Her er der mange muligheder for designe, tilpasse, pynte og lege med farver, skygger osv., så du kan style dine billeder, så de passer præcis til din væg, både med hensyn til størrelse, format og farver.

Plakater med dit eget motiv er velegnede til at hænge i både værelserne og i stuen. Du kan hænge dine plakater op med tegnestifter eller plakatskinner, så tilfører de rummet et lidt casual og afslappet udtryk, omvendt giver dine plakater stuen et mere eksklusivt og lækkert look, hvis du rammer dem ind. Du får som Coop-medlem bonus på alle former for vægbilleder, både plakater, fotolærreder osv.

Lav dine billeder på lærred og få Coop-medlemsfordele

Billeder på lærred er en anden, spændende måde at lave billeder til dine vægge på. Du får trykt dit billede på lækkert fotolærred lige til at hænge op på yndlingspladsen i stuen. Lærredet giver indtryk af et ægte maleri, så dit billede får et helt unikt look. Det egner sig godt til smukke naturbilleder, men også fotos af børnene bliver rigtig flotte ved at få deres billeder trykt på lærred. Du kan lave billeder til væggene i alverdens størrelser og formater, så du kan have dine flotteste billeder på lærred, træ eller glas eller som plakater og galleritryk.

CEWE billeder til væggen- Coop-medlemsbonus på kontoen!

Når du laver billeder til væggene fra CEWE, får du fotoprodukter af allerhøjeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af spændende måder du selv kan lave billeder til dine vægge, se bare her hvad vi ellers har ud over plakater og billeder på lærred:

 • Du kan få trykt dit billede på en plade af træ, hvor årene giver billedet en unik og smuk struktur
 • Kan du lide dén stil, er du sikkert også vild med vores alu-plade, som dit billede kan trykkes på og få et råt udtryk og en ganske særlig effekt

Bliver det lidt for rustikt til din smag, har vi også billeder til væggene i en helt anden boldgade:

 • Er du til smukke, blanke og glansfulde billeder på dine vægge, hvor farverne virkelig kommer til udtryk? Så skal du lave et gallertryk.
 • Hvis du er til det lette og elegante, så lav et billede trykt på en skumplade. Pladen er hård og let og giver dit billede et mat og lækkert udtryk.

Ud over et stort udvalg af billeder til væggene tilbyder CEWE også muligheden for at lave fotobøger, fotokalendere, fremkaldelse af billeder og mange andre spændende og flotte produkter af høj kvalitet. Når du laver disse produkter, får du selvfølgelig også medlemsbonus fra Coop.

Lav billeder til væggen og få Coop medlemsbonus

Husk at registrer dit Coop-medlemskort, når du laver billeder til dine vægge. Så får altid mindst du 10 % medlemsbonus, og hvis du også modtager vores nyhedsbrev, kan du holde dig orienteret om rabatter og gode tilbud i form af medlemsbonus samt info om nye fotoprodukter og tips og tricks til at få dem bedste ud af dine billeder.