Kontakt kundeservice:
44 22 01 90

TIPA World Awards: CEWE vinder for sjette gang i træk

TIPA Awards er verdens mest eftertragtede udmærkelse for foto- og billedeprodukter. Vi er meget glade for at være blevet tildelt en TIPA-World Awards-pris i 2023, for sjette gang i træk, og for syvende gang i alt. I 2023 modtager vi prisen "Best Photo Service".

Hvad er TIPA World Awards?

I 30 år har Technical Image Press Association (TIPA) hædret de bedste og mest innovative, nye produkter i den internationale fotoindustri. I 1991 mødtes repræsentanter fra 25 europæiske fotomagasiner for første gang og grundlagde herefter den største sammenslutning af uafhængige foto- og billedmagasiner.

Hvert år udpeger TIPA de bedste, nye produkter i udvalgte kategorier, hvor redaktørerne for medlemsmagasinerne tester og bedømmer produkterne. CEWE har allerede vundet den anerkendte pris hele fem gange før, blandt andet for CEWE FOTOBOG, og vi har nu vundet den igen.

Vores TIPA-priser

Vi er stolte over vores udmærkelser fra TIPA, som understreger den kvalitet og innovative udvikling af produkter vi tilbyder.

Slip kreativitet løs med vores CEWE Fotostationer

I kategorien ”Best Retail Finishing System” snuppede CEWE Fotocenter TIPA World Award-prisen i 2021. CEWE Fotocenter er den udvidede version af vores CEWE Fotostationer. På vores CEWE Fotostationer er der mange muligheder for at få printet sine bedste øjeblikke – og så endda på ingen tid! Her kan du hurtig printe dine bedste billeder i forskellige formater, lave personlige invitationer med dine egne billeder og lave fine billedstrimler, som giver billederne et fedt retro-look. Fotostationerne har flere forskellige formater og designmuligheder, så tag endelig et smut forbi en af vores CEWE Fotostationer.