CEWE FOTOBOG
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Lav din egen kogebog
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout til dig, der gerne vil samle alle dine yndlingsopskrifter i en personlig kogebog. Du skal bare indsætte dine bedste madbilleder på pladsholderne og tilføje tekst - så har du din egen helt personlige kogebog!
Download designet
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Designskabeloner til fotobogen om teenagerens liv
Vores grafiske designer har lavet et fint og enkelt fotobogslayout, som du kan bruge til fotobogen om konfirmandens liv. Du skal faktisk bare finde dine billeder og sætte dem ind på pladsholderne i designet. Ønsker du at ændre noget i layoutet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. Designet er lavet til to formater. Se designet til CEWE FOTOBOG Stor i højformat.

Se vores mange formater

Stor

ca. 21 x 28 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 169,00 kr*

Stor Panorama

ca. 28 x 21 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 199,00 kr*

XL

ca. 30 x 30 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 369,00 kr*

XXL

ca. 28 x 36 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 549,00 kr*

XXL Panorama

ca. 38 x 29 cm. 26 til maks. 178 sider.
fra 549,00 kr*

Kvadratisk

ca. 21 x 21 cm. 26 til maks. 98 sider.
fra 159,00 kr*

Kompakt Panorama

ca. 19 x 15 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 109,00 kr*

Lille

ca. 14 x 13 cm. 26 til maks. 50 sider.
fra 79,95 kr*

Mini

ca. 15 x 11 cm. 26 til maks. 74 sider.
fra 79,95 kr*

Kids

ca. 14 x 14 cm. 22 sider.
179,00 kr*

Bestil fotobog hos Coop med dine smukkeste minder

Minder om de bedste begivenheder i vores liv skal vi tage vare på. Mange af os har smukke, søde og sjove billeder, som vi ofte tager frem for at genopleve den gode stemning og de store følelser. I stedet for at sidde med en stak fremkaldte billeder, kan du lave din egen fotobog hos Coop, hvor dine fotos trykkes direkte på siderne i en rigtig bog. Du designer din bog online i vores gratis software og uploader dine billeder – det er nemt og sjovt og vi vil næsten garantere, at resultatet vil blive et af dine kæreste ejer!


”Min fotobog er det noget af det bedste, jeg har!”


Den sætning hører vi tit, og det gør os så glade, at vores kunder sætter pris på deres fotobøger. Har du en gang prøvet at lave en fotobog, vil du højest sandsynligt gøre det igen. Fotobøgerne bliver sandsynligvis dine nye fotoalbum, som vil blive taget frem og beundret igen og igen.


Hjemmelavede fotobøger


Ja hvem havde troet, det ville være så nemt at lave hjemmelavede fotobøger? De er jo hjemmelavede, og det er det, der gør dem så unikke. De hjemmelavede fotobøger indeholder selvfølgelig først og fremmest dine billeder, og derudover er det også dig, der bestemmer designet, baggrunden, farverne osv. Og når du samtidig kan indsætte tekst i fotobogen og lege med designs og store og små clip arts, kan du simpelthen lave din helt egen unikke, hjemmelavede fotobog.


Lav din fotobog her hos Coop


Vi vil anbefale dig at hente vores gratis software. Kig rundt i de mange designmuligheder og vær ikke bange for at prøve dig frem – du kan altid lave det om indtil du er tilfreds. I softwaren kan du også lave andre fotoprodukter med dine egne billeder, for eksempel smukke, stemningsfulde billeder til væggen eller en flot og funktionel billedkalender. Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller noget, du godt kunne tænkt dig at lave i din hjemmelavede fotobog, så giv vores kundeservice et ring. De er altid parate til at hjælpe dig med stort og småt, så du kan lave din fotobog så flot som overhovedet mulig.


Lav fotobøger hos Coop til dig selv eller til gaveAlle sætter pris på en lækker bog fuld af minder. Hvad enten du laver en Coop fotobog med familiebilleder og små sjove bemærkninger til billederne, en fotobog om din venindes bryllup eller dine forældres sølvbryllup, så kan du være sikker på, at den vil blive vel modtaget.


Billigere fotobøger? Få Coop medlemsbonus på dine fotobøger


Pris og kvalitet hænger ofte sammen, og kvaliteten på fotobøgerne er virkelig noget af det bedste, der findes på markedet. Derfor kan du heller ikke laver billige fotobøger her, men du skal da selvfølgelig ikke snydes for rabatter og tilbud på dine fotobøger. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så kan du følge med i det hele og få rabatkoder mv. direkte i din inbox. Derudover får du selvfølgelig altid mindst 10 % i medlemsbonus på din fotobog.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.